Siera kūka – tikai 3 sastāvdaļas. Bez miltiem un cukura!

Siera kūka

Siera kūka – nav nekā garšīgāka, īpaši tādu, kas ir tik elementāri pagatavojama kā šī!

Izmantojot šo recepti, nebūs jāpavada vairākas stundas pie plīts, gardo kūku varēs baudīt jau apmēram stundas laikā.

Lasi arī: Citronu zefīra kūka. Novērtēs ģimene un ciemiņi!

Siera kūka: sastāvdaļas:

3 olas

120 g baltās šokolādes

120 g filadelfijas siera(krēmsiers). Maskarpone neder, jo ir pārāk taukains.

 

 

Siera kūka

Siera kūka – pagatavošana:

1.Atdaliet olas baltumus no dzeltenumiem un ieliekat ledusskapī, lai tie atdziest.

2. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem

3. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi

4. Izmaisiet to līdz viendabīgai konsistencei

5. Izkausētajai šokolādei pievienojiet sieru.

Siera kūka

6. Šokolādes – siera masai pievienojiet olas dzeltenumus. ( Pirms olas dzeltenumu pievienošanas noteikti pagaršojiet šo krēmu – tas ir grēcīgi gards)

7. Atdzesētus olas baltumus sakul stingrās putās un pievieno mīklai.

6.-Przepis-na-japoński-sernik-3-składniki-Formę-do-pieczenia-sernika-wysmarować-masłem-i-wyłożyć-ją-papierem

8. Ievietojiet mīklu formā, kura ieziesta ar sviestu.

Siera kūka

9. Kūka būs daudz pufīgāka, ja cepešpannā ieliesiet pus krūzi karsta ūdens. Cepšanās laikā tā izgaros, radot cepeškrāsnī mitru atmosfēru.

10. Šī lieliskā kūka cepas 30 minūtes. Nesteidzies to izņemt no cepeškrāsns. Ļauj tai pēc krāsns izslēgšanas vēl 15 minūtes tajā atrasties.

Lasi arī: Citronu zefīra kūka. Novērtēs ģimene un ciemiņi!

11. Pārkaisiet siera kūku ar pūdercukuru un noliekat ledusskapī, lai pilnībā atdziest.

Lai labi garšo!

 

Arī garšīgi: Siera kūka šaha cienītājiem 30 minūtēs! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

un lifehacker.pl

COMMENTS

Leave a Comment